Luxe hooischuurappartementen

De Parel van Twente luidt de bijnaam van dit stukje mooi Twente met zijn uitgestrekte bossen en heidevelden glooiende essen en snelstromende beekjes. Daar waar een bekende beek ontspringt, grenzend aan landgoed het Springendal nabij het kunststadje Ootmarsum ligt onze boerderij. 

U bent van harte welkom in onze landelijke luxe hooischuurappartementen. De vakantiewoningen zijn voor 2 tot 10 personen. En zijn voorzien van o.a. :

Begane grond;

Beneden is er 1 slaapkamer met 2 boxspringbedden en een kinderbed aanwezig. Tevens is er beneden een douche, wastafel en toilet. Op de beganegrond bevindt zich ook de keuken en de woonkamer.  

Verdieping;

Boven zijn er drie slaapkamers. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (bedstee) en 2 slaapkamers met elk 3 boxspringbedden. De trap is beveiligd met een kinderhekje.

 

 
Luxe keuken;

De keuken is voorzien van een afwasmachine, wasmachine, combimagnetron, koffiezet apparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en een gasfornuis.

 
Luxe badkamers;

De badkamer op de bovenverdieping is voorzien van een whirlpool, douche, toilet en 2 wastafels. Tevens bevindt er zich een infrarood sauna op deze verdieping.

Overdekte terras;

Het overdekte terras maakt dat u ook bij wat "minder" weer toch buiten kunt genieten van de schitterende omgeving.

Nog meer luxe;

De huiskamer is voorzien van vloerverwarming, een sfeerkachel, televisie, cd- en dvd speler en radio.Via de  schuifpui kan men zo naar buiten naar het overdekte terras.

Een onvergetelijke vakantie boeken?

Maatmansweg 17 | 7662 PR Hezingen
Telefoon: 0541 680701 | E-mail: info@dewitker.nl

Contactgegevens De Witker

Voor meer informatie of boekingen kunt u zowel telefonisch contact opnemen of middels het contact formulier hiernaast.

 

Fam. H. Weersink 
Maatmansweg 17 
7662 PR Hezingen 
Telefoon: 0541 - 680 701
E-mail: info@dewitker.nl

Heeft u vragen?